Nyt bilhus i Holstebro

Dahl Pedersen A/S’ nye bilhus på Nybovej 39 i Holstebro står færdigt og er klar til kunderne i et 3.400 kvadratmeter stort, nybygget hus. Ud over bedre plads til biler, personale og kunder er der desuden kommet yderligere tre bilmærker til ”bilbyen,” som man efterhånden kan tillade sig at kalde områ- det, hvor snart 14 forskellige bilmærker er samlet på Nybovej. Den nye udstilling på omkring 1.000 kvadratmeter rummer et Renault, Dacia Corner og et Volvo Selekt showroom.

 

Med omkring 70 medarbejdere, hvoraf de 18 arbejder i Holstebroafdelingen, og fem nye er kommet til inden for det seneste år, er Bilhuset i Holstebro klar til at servicere kunderne med endnu mere plads og personale.

 

Der er investeret millioner i helt nye driftsmidler på værkstederne, så bilhuset kan tilbyde alt fra hjulskift til yderst avancerede diagnoser og reparationer, og kunderne kan føle sig trygge ved at overlade deres biler til bilhuset. I 2011 byggede de nyt bilhus i Viborg, og de gode erfaringer fra dette byggeri er taget med til Holstebro. Til trods for, at det samlede areal under tag er øget med over 50 procent og får langt større glasfacader og flere porte, så forventer man kun svagt stigende energiforbrug. Der er nemlig investeret i LED lys overalt, og bedre isolering mv. gør, at opvarmningsbehovet også ligger noget under det vante

 

 

Læs hele artiklen her

Del siden:

Kontakt