Salgs- og projektafdelinger samles

Vi forventer at vi med sammenlægningen vil stå bedre rustet på markedet, siger direktør i FP Aluglas, Claus H. Pedersen. 

 

Efter flere års tæt samarbejde åbner FP Aluglas og FP Cetonia fra 1. marts 2015 en fælles afdeling for salg og rådgivning af døre, vinduer og facader. Det skal give kunderne bedre service og et større produkttilbud. 

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter produkter på tværs af materialer. Én samlet salgsafdeling er en gevinst, der kommer både vores privat- og erhvervskunder til gode både i forhold til produktsortiment og service, men også i forhold til daglig kontakt. Vi kan tilbyde produkter og rådgivning fra vores egne danske fabrikker på ét sted og med én kontakt. Vi forventer derfor også, at vi med sammenlægningen vil stå bedre rustet på markedet, siger direktør i FP Aluglas, Claus Pedersen. 

Dansk produktion

Poul Brøker, direktør og medejer af FP Cetonia i Bjerringbro understreger, at der ikke kommer til at ske ændringer i produktionsapparatet hos de tre virksomheder. 
Produktionen forsætter uændret på de tre adresser i Viborg, Bjerringbro og Skive. Med sammenlægningen bliver vi samtidig den eneste producent i Danmark, der kan tilbyde danskproducerede vinduer i materialerne træ, træ-alu, plast, stål og aluminium, siger han. 

Tæt samarbejde

De tre virksomheder har haft et tæt samarbejde igennem en årrække. Sammenlægningen af salgsorganisationerne bliver derfor ikke en stor omvæltning internt. FP Aluglas er 100 % ejet af Frederik Pedersen, 51 % af Cetonia ejes af direktør Poul Brøker. De resterende 49 % ejes af Frederik Pedersen.
Salgsafdelingen, der kommer til at bestå af 15 salgs- og kalkulationsmedarbejdere og 10 projektledere, etableres på FP’s fabrik i Skive. Samlet kommer den nye salgs- og projektorganisation til at råde over 150 medarbejdere og en omsætning på 160 mio. kr. 

Baggrund

FP Aluglas A/S med base i Viborg er en af Danmarks fø- rende virksomheder inden for produktion og montage af alu-facader, vinduer og døre i aluminium, plast og kunststof. Virksomheden råder over egen tegnestue med teknikere, konstruktører og ingeniører inden for udvikling og produktionsklargøring. Cetonia fremstiller døre, vinduer og facadesystemer i træ og træ-alu. Virksomheden råder over en moderne maskinpark og effektive produktionslinjer, der gør virksomheden fleksibel både hvad angår standard- og specialopgaver.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte: 

FP Aluglas og FP Cetonia

Adm. Direktør / CEO
Claus Høgholm Pedersen

Mob. tlf.: +45 20 28 59 11

 

 

 

 

Del siden:

Kontakt